2022 års valkampanj är över. Nu väntar rösträkning och sen blir det förhandling.

Det har varit intensivt på alla plan, inte bara på sociala medier utan även på platsbesök och på torg. Det har varit sol, blåst och även regn men det som har varit påtagligt är att det har varit fantastiska diskussioner. Många har önskat förändring och ställt relevanta frågor om framtiden och vad vi vill i Moderaterna i Tranås. Läs gärna vad valmanifestet säger här!

Framtid

Nu väntar de sista beräkningarna av rösterna och vi håller tummarna för ett bra resultat. Än så länge så är vi hoppfulla men det går aldrig att veta säkert vad som händer med de återstående rösterna. Vi hoppas och är redo att driva Tranås framåt.

Tack

En kampanj är nu till ända och vi är så oerhört tacksamma för de hejarop och lyckönskningar vi fått. Vi vill även rikta ett stort tack till alla som varit delaktiga i valarbetet.

Tack till alla!

Comments are closed